Події

Нове меню в CITRONELLE

Друзі, поспішаємо повідомити, що в ресторані французької кухні CITRONELLE на вас чекає нове меню, яке з натхненням створив наш шеф Ігор Крамаренко! 

Страви з нового меню — це гастрономічні шедеври, які не залишать байдужим жодного гостя. 
Отож, почати трапезу варто з нового салату з копченим лососем, авокадо, яйцем пашот і трюфельним соусом. Радимо спробувати мозаїку з  фуа-гра з желе з сидру і чатні з журавлини і яблука, а також салат з м'ясом краба та мусом з авокадо й гаспачо з овочів.
 На перше слід замовити смачний Буйабез по-марсельски.


Але який же обід без основного блюда? У новому меню кожен знайде для себе краще смакове поєднання: філе атлантичної тріски з чорізо, квасолею і пепперонатою; телячі щічки «Pot-au-Feu» з овочевим рататуєм і капучіно з білих грибів; телятина «Россіні» — філе телятини з фуа-гра та цибулевим мармеладом в червоному вині з соусом Мадера. 
На десерт всіх ласунів порадує крем-брюле з лимонної трави з імбирним морозивом і мармеладом з кумквата, або яблучний Тарт Татен з ванільним морозивом.

Bon Appetite!

Повернутися до архіву