Події

Пісне меню в CITRONELLE!

C 18 березня по 4 травня в CITRONELLE діє спеціальне пісне меню для тих, хто шанує традиції і в передвеликодній період не вживає м'ясо і рибу.


Пісне меню в Citronelle по-французьки вишукане: зелений хумус зі свіжими овочами та ароматними тостами; булгур із запеченими сезонними овочами; гарбузове каррі з кокосовим молоком і гарбузовим насінням; мікс молодих салатів і трав з помідорами черрі й трюфельним маслом; грибне консоме з сочевицею, молодим шпинатом і білими грибами; дует з білої і зеленої спаржі з сальсою з цитрусових; феттучині з томатно-імбирним соусом і запеченими баклажанами, а також кокосова Панна Котта з манго. Ці страви покликані ще раз довести гурманам, що піст на французький манер різноманітний і витончений, як і вся французька кухня в цілому. Піст означає не голод, а оновлення!

Повернутися до архіву